fbpx
fredag 22 september 2023
  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Google+
  • RSS

Å andra sidan…

För alla dem som tränar regelbundet är det ingen nyhet att åtminstone hälften av träningen (och vägen till de önskade resultaten) ligger utanför gymmet. Exempelvis en något förändrad kost än den man hade tidigare eller kanske cykla till jobbet istället för att ta bilen. Plus, förstås, regelbunden träning på gymmet. Det gäller att hitta en balans om man vill uppnå sina mål.

Efter åratal av insyn i finansmarknaden kan jag meddela att samma sak gäller även här. En aktiehandlare sitter dagligen timme ut och timme in, eventuellt likaså inräknat lunchen, och stirrar i samma sittande ställning på ett antal skärmar och andas (alltför ofta) ganska dålig luft. Sammantaget är detta förödande i längden för den vitala koncentration som krävs när vi ska fatta våra investeringsbeslut. Ofta tappar vi merparten av vår kreativitet. Allra viktigast att få färskt syre till blodet är det förmodligen för privata daytraders som har få andra att förlita sig på och kanske mer än andra aktiehandlare tvingar sig själva att stå ut med dessa förhållanden.

Oavsett är det av större betydelse än man kan ana (och till en grym skillnad) att ta sig tid för att få frisk luft och röra på sig under dagen. Vi fungerar förvisso alla olika och en del av oss lider inte mycket alls av detta medans andra ideligen får ont i lederna och ständigt är förkylda eller lider av andra småkramper. Känslig eller inte, en förändrad vardag med kontrollerade raster lovar en värld av skillnad (och säkert en kul aha-upplevelse) hos den som håller sig mest framför skärmarna. Och vem vet, kanske resultatet i det du gör hänger med därefter…

Dela
Publicerat i Börshandel, Må Bra, Påverkan, Utveckling Märkt med: , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Copyright @ 2023 Optionsbloggen.se. Alla rättigheter reserverade. (Server: Oderland)

Prenumera på nyhetsbrev

info@optionsbloggen.se