fbpx
fredag 23 februari 2024
 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • Google+
 • RSS

Premiär för Optionspodden

Efter många förfrågningar och önskemål kommer här det första avsnittet av den helt nya podcasten – Optionspodden! Här kommer vi berätta om hur optioner fungerar och hur vi kan använda dem i vår förvaltning, precis som bloggen gör med andra ord, men nu även i pod-format. Optionskunskaper som du kan ta med dig på tåget, i bilen, på cykeln eller ha i örat när du tränar, diskar, krattar, städar eller när du bara vill njuta av att få nya matnyttiga kunskaper som ger dig fler möjligheter att lyckas på börsen.

Innehållet kommer lära dig mer om hur optioner fungerar men även i kommande avsnitt diskutera aktuella händelser, prata om risken i marknaden och vart den är på väg, hur oron på börsen ser ut just nu och hur den kan påverka oss kortsiktigt. Med mera! Även intervjuer av professionella aktörer kommer att genomföras vilket ger oss en möjlighet att ta del av den innersta kärnan av marknaden. Där det händer helt enkelt!

Lämna gärna önskemål och feedback på Optionspoddens innehåll och hjälp oss göra den bättre hela tiden. Det gör du enklast HÄR: Frågor till Podden 

Du hittar även från och med nu till Optionspodden genom Bloggens huvudmeny där den fått en egen rubrik och genväg.

Varsågod, här är första avsnittet. Medverkar gör Carl Björkegren, Enspiri/Optionsbloggen samt Tomas Bernholm från Nasdaq Stockholm. Nästa avsnitt kommer inom två veckor.

 

OPTIONSPODDEN – Del 1 – Pilot

Dela
Publicerat i Blogg, Nyheter, POD Märkt med: , , , , , , , , , , ,
4 comments on “Premiär för Optionspodden
 1. JB skriver:

  Kanon! Kan ni tänka er att lägga upp podden på någon plattform så att den går att lyssna på utanför hemsidan och söka på i iTunes?

  • Carl Björkegren skriver:

   Hej! Absolut, Optionspodden är på väg upp på Itunes och övriga plattformar så snart de godkänt den. Förhoppningsvis inom några dagar!

 2. Säfström Trading skriver:

  Fantastiskt jobb, en podd som ger tydlig konkret lärdom som kan faktiskt appliceras! Keep up the good work!

  • Carl Björkegren skriver:

   Stort tack för vänliga ord, jättekul att Optionspodden uppskattas!! :=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Copyright @ 2024 Optionsbloggen.se. Alla rättigheter reserverade. (Server: Oderland)

Prenumera på nyhetsbrev

info@optionsbloggen.se